kemahiran hidup

kemahiran hidup –

ADA AGENCY SDN BHD – KOTA BHARU, KELANTAN

TELEFON: 09-7654445
FAKS: 09-7646445
E-mail: nimohazada@yahoo.com.my
Laman web : www.ada.my

PEMBEKAL PERALATAN / PERKAKASAN SET
MATAPELAJARAN KEMAHIRAN HIDUP BERSEPADU

Bahan Kerja Kursus Kemahiran Hidup Sekolah Rendah -, Bahan Kerja Kursus Kemahiran Hidup Sekolah Menengah – Bahan Kerja Kursus Kemahiran Hidup Sekolah Rendah – Modul Kemahiran Teknikal , Alat Bantu Mengajar Peralatan Sebenar – , Alat Bantu Mengajar Carta -, Alatan Tangan Bengkel-, Alatan Tangan Bengel Kayu & Logam – Alatan Tangan Bengel Kerja Paip -, Alatan Tangan Kerja Elektronik – Kemahiran Hidup Bersepadu

ADA AGENCY SDN. BHD. Adalah sebuah syarikat yang berkecimpung dalam bidang pengeluaran bahan projek Kemahiran Hidup Sekolah Menengah dan kebangsaan, termasuklah menghasilkan Alatan Bantu Mengajar (ABM), baikpulih bengkel serta alatan dan mengimport bebrapa jenis barangan dari Indonesia dan China.

Syarikat ini telah mula beroperasi pada tahun 1994. produk yang dikeluarkan telah memasuki pasaran Malaysia khususnya di negeri Kelantan, Terengganu, Pahang, Wilayah Persekutuan, Selangor, Perak dan Pulau Pinang.
Matlamat utama penubuhan syarikat ini adalah untuk memberi pendedahan dan panduan kepada guru-guru dan pelajar diperingkat sekolah tentang mata pelajaran Kemahiran Hidup Bersepadu.

Bahan projek yang disediakan telah disesuaikan mengikut kehendak Lembaga Peperiksaan Malaysia, kementerian Pelajaran Malaysia. Ia sangat baik untuk proses Pengajaran dan Pembelajaran (P&P) di sekolah.
Antara lain, pihak syarikat amat menitikberatkan dalam menyalurkan ilmu kepada pelajar. Disamping itu juga, pihak syarikat banyak menggunakan pendekatan baru dalam penyediaan bahan kerja kursus ini.

Laman web Rujukan : www.ada.my

Diposkan oleh : asrol affandi untuk ADA AGENCY SDN BHD

– kemahiran hidup

Advertisements

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: